«Θεατρική παράσταση τον κάνατε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου:

«Το ακούσαμε κι αυτό. Ότι η αντιπολίτευση δεν αφήνει να κάνει έργο η σημερινή διοίκηση!!

Θεατρική παράσταση ο ψευταράκος γίνατε. Το να λες αυτά για να δικαιολογήσεις την ανικανότητα σου είναι τραγικό . Κρίμα, γιατί στο Δημοτικό συμβούλιο προχθές ο δήμαρχος επικαλούνταν ότι θέλει έναν υγιή πολιτικό αγώνα.

Το να μην είσαι ικανός να βρεις λύση στα προβλήματα δεν σε κάνει κακό άνθρωπο. Το να λες ψέματα όμως και να μεταφέρεις ευθύνες σε άλλους που δεν είχαν το δικαίωμα των αποφάσεων και του έργου σε μειώνει στα μάτια μας.

Το αστείο όμως είναι ότι είχατε ΚΑΙ  έχετε πιάσει όλη την αντιπολίτευση να πάει μαζί σας  Μας εκθειάζατε κιόλας, σε πόσο εκτίμηση μας έχετε , για τον τρόπο που αντιπολιτευόμαστε!!!!!!!

Από τη στιγμή που επικαλείστε στον κόσμο , ότι για πράγματα που δεν έγιναν , φταίει η αντιπολίτευση. Όποιος από την αντιπολίτευση πάει μαζί σας,  θα πρέπει να δώσει όχι μόνο αυτός,  αλλά και εσείς εξηγήσεις.

Σε πια προγραμματική βάση έγινε η συζήτηση.  Θέλουν οι πολίτες να ξέρουν τι υποσχέθηκε ο ένας στον άλλον και πόσο σας απασχόλησαν στη συζήτηση σας τα προβλήματα του τόπου!!!!!! Σιγά να μην ασχοληθήκατε έστω ένα λεπτό.!!!!!! Θεατρική παράσταση τον κάνατε τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Σύλλογος Αερολιμενικών: Σε κίνδυνο η ασφάλεια και στις αερομεταφορές

Loading