Θήβα: Νέα στοιχεία για το πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι – Βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα

Κάποια προσωπικά έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο παντελόνι του άντρα ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Ελπίδες για την επίλυση του μυστηρίου με το πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι στη Θήβα έχουν δημιουργηθεί μετά την ανακάλυψη εγγράφων από τις Αρχές.

Κάποια προσωπικά έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο παντελόνι του άντρα, τη σορό του οποίου βρήκαν εργάτες θαμμένη σε ένα χωράφι δίπλα στην επαρχιακή οδό Θηβών – Μουρικίου, το πρωί της Δευτέρας, ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.

Τα έγγραφα ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει ανθρωπολογική εξέταση και να συγκριθεί το γενετικό υλικό που συλλέχθηκε από τη σορό με το αντίστοιχο του αλλοδαπού που είναι καταχωρημένο στην τράπεζα DNA της ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση.

Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι ο άγνωστος άνδρας ο σκελετός του οποίου εντοπίστηκε σε απόσταση οκτώ μέτρων από τον δρόμο είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Αλλιώς, για ποιον λόγο να το θάψει κάποιος σε απόμερο σημείο, ελπίζοντας ότι δεν θα βρεθεί ποτέ;

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, δύσκολα θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου, καθώς η αποσύνθεση ήταν πολύ προχωρημένη. Δείτε το βίντεο του radiothiva,gr…

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκη: Το πρόγραμμα του στη Νέα Υόρκη