«Ξύπνησε» από το κώμα ο 27χρονος αστυνομικός – Μίλησε με τους γονείς του

Ο 27χρονος ξύπνησε από το κώμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Ευχάριστα είναι τα νέα από τα Ιωάννινα όπου νοσηλεύεται ο 27χρονος Ηλείος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που είχε πέσει σε κώμα προ δεκαπενθημέρου.

Ο 27χρονος ξύπνησε από το κώμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ, ωστόσο, όπως γράφει το ilialive μίλησε με τους γονείς του.

Ο 27χρονος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένεια του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Έτσι χωρίς να χαθεί χρόνος o 27χρονος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων “Χατζηκώστας” και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Πηγή: ilialive

Δείτε επίσης: Ηλεία: Σε κώμα 27χρονος με εγκεφαλίτιδα – Πήγε στο νοσοκομείο και τον έδιωξαν