Δήμος Καλαμαριάς: Υποψήφιος δήμαρχος ο Ματθαίος Αμπατζίδης στις επόμενες εκλογές

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς, Ματθαίος Γ. Αμπατζίδης – Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μ. Αμπατζίδης σημειώνει ότι με αυτή του την κίνηση, επιχειρεί να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και στασιμότητα, να αποκτήσει προοπτική

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Αμπατζίδη:

«Καλαμαριώτισσες και Καλαμαριώτες,

Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ανακοινώνω σήμερα ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς στις επικείμενες εκλογές.

Με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της Καλαμαριάς και με πραγματική διάθεση ανανέωσης, προχωρώ στη δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Η προοδευτική παράταξη που στην ιστορική της διαδρομή στην Καλαμαριά των προσφύγων παππούδων μας ανέδειξε σημαντικές προσωπικότητες ήρθε η ώρα να συναντήσει τη νέα γενιά και να σχεδιάσει το μέλλον που θέλουμε και μας αξίζει.

Αποφεύγοντας συνειδητά τους λαϊκισμούς και τις συγκρούσεις, όπως εξάλλου έκανα όλα αυτά τα χρόνια, επιχειρώ με την κίνησή μου αυτή, να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και τη στασιμότητα, να αποκτήσει σχέδιο και προοπτική. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες ώστε να διαμορφώσουμε μαζί την Καλαμαριά του αύριο.

Με παρακαταθήκη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και το όραμα που έχω για την Καλαμαριά ως γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης, δηλώνω σήμερα παρών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

Ματθαίος Γ. Αμπατζίδης
BSc Διοίκηση Επιχειρήσεων
MSc Δημόσια Διοίκηση & Ανάπτυξη
π. Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμαριάς»

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: «Πληρώνουμε τις πολιτικές που εφάρμοσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»