Δήμος Λαγκαδά: Διένειμε τρόφιμα και βασικά αγαθά σε απόρους (pics)

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε ο δήμος Λαγκαδά εν όψει των γιορτινών ημερών του Πάσχα – Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μεγάλος όγκος αγαθών διανεμήθηκε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη υπό τη μέριμνα της ΥΠΚΑΑΠ

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση, οι εξαιρετικοί επιχειρηματίες Clifton Russo και Χρήστος Ροζέας από τη Νέα Υόρκη, η δικηγόρος Παναγιώτα Φαρμάκη οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, με τη βοήθεια του στελέχους του Ομίλου Μασούτη Κωνσταντίνου Μπαλατσού προχώρησαν σε μια σημαντική δωρεά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων και βασικών αγαθών.

Παράλληλα, το Πτηνοτροφείο της Άννας Καρακόλη από την Άσσηρο προσέφερε 1.500 αβγά.

Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, δόθηκε εντολή τα συγκεκριμένα τρόφιμα να διανεμηθούν με μέριμνα της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.


«Αυτές τις άγιες μέρες, κανένας συνάνθρωπός μας, δεν πρέπει να στερείται τα απαραίτητα. Μας γεμίζει αισιοδοξία και συγκίνηση το γεγονός ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη σκέψη τους σε αυτούς που δεν έχουν τα απαραίτητα. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για αυτή την υπέροχη κίνηση. Να ευχηθούμε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Δείτε επίσης: Ι. Ταχματζίδης στην Politic: «Η δημοτική Αρχή δεν πρέπει να εργάζεται με προοπτική τις εκλογές, αλλά τις επόμενες γενιές» (vid)