Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Η Πολυξένη (Τζένη) Ευθυμιάδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη

Η Πολυξένη (Τζένη) Ευθυμιάδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την παράταξη “Νέα Αυτοδιοίκηση” του Σίμου Δανιηλίδη.

«Ονομάζομαι Πολυξένη (Τζένη) Ευθυμιάδου και είμαι εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Σίμου Δανιηλίδη από το 2019. Σήμερα, παραμένω στο πλευρό του και διεκδικώ εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, αυτήν την φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

propoli

Είμαι Απόφοιτη του “Κολλεγίου Ανατολια” και εργάζομαι ως Δημοτική Υπάλληλος στα Κ.Η.Φ.Η (Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Παράλληλα είμαι Μεταφράστρια και Καθηγήτρια Αγγλικών με πτυχίο στις Ανθρωπιστικές επιστήμες.

Έχω έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως μέλος των Μονογονεϊκών οικογενειών του Συλλόγου “Εστίας Γυναικών Νεαπολης” καθώς και του 6ου Συστήματος Προσκόπων Νεάπολης.

Είναι γνωστό πως η παράταξή μας είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη του δήμου, με ίσες ευκαιρίες για κάθε δημότη. Με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο όραμα του Δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, με την “Νέα Αυτοδιοίκηση”, και την επόμενη πενταετία.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμον προς τον Δήμαρχο που με έχει εμπιστευτεί και με έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Αναλαμβάνω τη δέσμευση να αφιερώσω τις δυνάμεις μου, ώστε κανένας δημότης να μην νιώθει απομονωμένος. Αγωνίζομαι σταθερά όλα αυτά τα χρόνια για την υλοποίηση του οράματος και των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για το μέλλον της περιοχής μας.

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, για να δημιουργήσουμε από κοινού τις γειτονιές που όλες/όλοι αξίζουμε – για την Νεάπολη, τις Συκιές, τα Πεύκα, τον Άγιο Παύλο και την Ευαγγελίστρια».

Δείτε επίσης: Διακόσιοι δήμοι έχουν πλέον ενταχθεί στο gov.gr – Ποιες οι διευκολύνσεις για τους πολίτες

Loading