Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόστιμο σε επιχείρηση που άφηνε ογκώδη στον δρόμο

Πρόστιμο σε επιχείρηση που έβγαλε ογκώδη στον δρόμο επέβαλε ο δήμος Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποίησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Δημαρέλος.

Ειδικότερα, το πρόστιμο κυμαίνεται στα 500 ευρώ και επέβαλε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης σε επιχείρηση, που άφηνε στο δρόμο ογκώδη.

propoli

Όπως είχε τονίσει ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης, «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υποβαθμίζεται η πόλη σε ένα αχανή σκουπιδότοπο εξαιτίας της επιλογής ορισμένων να εγκαταλείπουν στο δρόμο προϊόντα κατεδαφίσεων και ανακαινίσεων».

Το περιστατικό περιγράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Δημαρέλος.

«Πριν 3 μέρες, ένας γνωστός με είχε ενημερώσει ότι συγκεκριμένη επιχείρηση είχε βγάλει ογκώδη στο δρόμο και ότι είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. Ενημέρωσα την υπηρεσία και τα μάζεψαν. Σήμερα, με ξαναπήρε να μου πει οτι εκείνη την ώρα πάλι συνέβαινε το ίδιο. Έτυχε να είμαι σχετικά κοντά στην περιοχή εκείνη την ώρα, και αφού τον ρώτησα αν ήταν διατεθημένος να είναι μάρτυρας για να έχω μια επιπλέον σιγουριά, κάλεσα τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Τσιαπακίδης, να στείλει ένα περιπολικό όπως και άμεσα έκανε και τον ευχαριστώ.
Γιατί βγάζετε ογκώδη χωρίς να ενημερώσετε ρωτησε ο δημοτικός αστυνομικός. Δεν τα βγάλαμε εμείς λέει η υπεύθυνη της επιχειρησης. Έχουμε καταγγελία της απαντά ο δημοτικός αστυνομικος. Εντάξει, λάθος μας δεν το σκεφτήκαμε λέει η υπεύθυνη. Είναι δεύτερη φορά που δεν το σκεφτήκατε της λέω χωρίς να έχω συστηθεί. Εντάξει, θα τα μαζέψουμε λεει η υπεύθυνη. Τώρα είναι αργά είπε ο δημοτικός αστυνομικός. 500€.
ΥΓ: Αν δεν υπήρχε η σιγουριά της επιβεβαίωσης του γνωστού, πιθανότατα να μην γινόταν αυτά. Κάποιοι θα πουν ότι κάρφωσε, εγώ θα τον πω υπεύθυνο πολίτη. Όταν ξέρετε ποιος παρανομεί, να το λέτε. Θα τιμωρούνται».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Loading