Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Οι κάτοικοι παρά την αυστηρή κριτική δίνουν δεύτερη θητεία στον Μανδαλιανό στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Σε ποσοστό 49.8% οι πολίτες δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Κλεάνθη Μανδαλιανό να ηγηθεί και δεύτερη φορά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Νέα μεγάλη έρευνα της εταιρείας Interview για λογαριασμό της Politic, καταγράφει τις απόψεις των πολιτών για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται ο Κλεάνθης Μανδαλιανός από το 2019 και όπως αποτυπώνεται στα δεδομένα της δημοσκόπησης, θα παραμείνει και για δεύτερη τετραετία, αν και το τοπίο παραμένει θολό ακόμη.

Αυστηρή κριτική στον Μανδαλιανό

Αν και η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ της επανεκλογής του Μανδαλιανού, είναι εμφανές από τα αποτελέσματα πως οι πολίτες ακόμη περιμένουν να δουν ”έργο” από το δήμαρχο, καθώς το 64.8% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη δημοτική αρχή.

Μανδαλιανός: Στο δρόμο για την επανεκλογή – Η κίνηση ματ που του δίνει το εισιτήριο

Σύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των δημοτών (49.8%) τάσσεται υπέρ μιας ακόμη θητείας της ήδη υπάρχουσας δημοτικής αρχής.

Μάλιστα, αναλυτικότερα η επανεκλογή του Μανδαλιανού συναντά υψηλότερη απήχηση στην δημοτική ενότητα Κορδελιού (54.3%), λόγω της τοποθέτησης ως Αντιδημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, του Νέστορα Λαφαζανίδη.

Η μετακίνηση των ψηφοφόρων

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοφιλία των υποψήφιων δημάρχων, περίπου ένας στους δύο ψηφοφόρους του Κλεάνθη Μανδαλιανού (55%) επιθυμεί την επανεκλογή του. Αναλυτικότερα, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως έχει απωλέσει το 43% των ψηφοφόρων του, ωστόσο έχει καταφέρει να διεμβολίσει τις άλλες παρατάξεις.

Τέλος, οι ψηφοφόροι που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν τον υποψήφιο Ι. Καμαρινό εμφανίζονται λιγότερο υποστηρικτικοί στο πρόσωπο του κ. Μανδαλιανού, σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους του Π. Σούλα.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Οι Έλληνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Όχι» στην αποστολή εξοπλισμού – «Ναι» στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας