Ε. Αλεξανδρίδης: «Προχωρώ σε δημιουργία παράταξης στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για τις επόμενες εκλογές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Εύοσμου Ελευθέριος Αλεξανδρίδης αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του επικεφαλή της παράταξης Ι. Καμαρινό αναφέροντας μάλιστα πως «το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει και δεν συμβιβάζεται με αυτούς που είναι πλέον παρελθόν”

Με αυτά τα λόγια ο δημ. σύμβουλος Ε. Αλεξανδρίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει στη «δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές για να δώσει  ελπίδα και όραμα στους συνδημότες».

Συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Αλεξανδρίδης αναφέρει:

«Με την κοινοποίηση της πρόθεσης του για διαγραφή μου από την παράταξη που είναι επικεφαλής ο κ. Καμαρινός απέδειξε ότι ανήκει σε μία παρωχημένη πολιτικά εποχή, σε μία εποχή που κυριαρχούσε ο αποκλεισμός, ο διχασμός ανάμεσα στους “δικούς μας” και τους “άλλους” και η περιχαράκωση.

Δυστυχώς δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει προ πολλού για την Πατρίδα μας, ειδικά για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο σημερινός κόσμος και η εποχή μας κυριαρχείται από διάθεση για ενότητα, για σύγκληση απόψεων, για συνεργασία. Οι σύγχρονες ομάδες ανοίγουν τις αγκαλιές τους για να δεχθούν νέα μέλη, νέες απόψεις, νέες ιδέες, δεν διαγράφουν τα υπάρχοντα, ούτε στέκονται ενοχικά απέναντι στην ενωμένη δράση. Ήμουν και θα είμαι πάντα έξω από τέτοιες λογικές του χθες.

Όσοι οραματιζόμαστε έναν καλύτερο Δήμο, έναν σύγχρονο δήμο Κορδελιού Εύοσμου θα προχωρήσουμε ενωμένοι με πνεύμα δημιουργικό και όχι διχαστικό. Οι πρακτικές του χθες θα μείνουν στο χθες. Αυτό το συμβάν είναι η αφορμή και η αιτία για την αρχή μιας συντονισμένης δικής μου προσπάθειας για δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές για να δώσει ελπίδα και όραμα στους συνδημότες μας. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει και δεν συμβιβάζεται με αυτούς που είναι πλέον παρελθόν.

Δείτε επίσης: Καραγιαννακίδης: «Ο κόσμος θα καταλάβει ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ακρίβειας»