Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εκσυγχρονισμού των οχημάτων του Δήμου Παιονίας (pics)

Χθες πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των καινούριων οχημάτων – Η αναφορά του Δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη

Με την παραλαβή δύο (2) καινούργιων απορριμματοφόρων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκσυγχρονισμού του στόλου των οχημάτων του δήμου Παιονίας. Μέχρι τώρα είχαν παραληφθεί τέσσερα (4) ημιφορτηγά , δύο (2) ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ένα (1) σάρωθρο και δύο (2) μηχανήματα έργου.

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Πολυκάστρου αγιασμός των καινούργιων οχημάτων παρουσία του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, μελών της διοίκησης και του προσωπικού των υπηρεσιών του δήμου. Τους επόμενους μήνες ο δήμος θα παραλάβει ένα (1) ακόμη καινούργιο απορριμματοφόρο και ξεκίνησε ήδη την επόμενη φάση εκσυγχρονισμού των οχημάτων κατά την οποία θα προμηθευτεί εντός του επόμενου έτους (2022) ένα (1) ακόμα καινούργιο απορριμματοφόρο, ένα (1) όχημα- πλυντήριο κάδων, δύο (2) φορτηγά, ένα (1) γεωργικό ελκυστήρα και μία (1) υδροφόρα.

Μετά τον αγιασμό ο κ. Σιωνίδης, φανερά ευχαριστημένος, αναφέρθηκε με τους συνεργάτες του στην προγραμματική δέσμευση που υλοποιούν σαν δημοτική παράταξη σταδιακά και η οποία είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες , με την παράλληλη μείωση του κόστους λειτουργίας και την κατ’ επέκταση μείωση των ανταποδοτικών τελών.

Δείτε επίσης: Πορτοσάλτε για τη διαγραφή του από ΕΣΗΕΑ: «Δεν με αφορά, εγώ θα δημοσιογραφώ» (audio)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr