Στη Νέα Μαγνησία η δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά

Στην Τοπική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας βρέθηκε η δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά όπου συμμετείχε σε συνάντηση  με τον πρόεδρο της κοινότητας Γιάννη Καμαριώτη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Φώτη Κιουτσούκη, τους τοπικούς συμβούλους Αθανάσιο Τρέμκατζη και Νίκο Μώραλη.

Το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου Αθανάσιος Παππάς και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας και Φροντίδας Αδεσπότων Ζώων Σπυρίδων Καρκαμάνης.

propoli

Πολλά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν, όπως ο ηλεκτροφωτισμός και η σηματοδότηση της κοινότητας, δύο τομείς ιδιαίτερα προβληματικοί, ενώ άμεση κρίθηκε η ανάγκη αντικατάστασης πινακίδων ΚΟΚ, τα προβλήματα με τις πεζοδιαγραμμίσεις, αλλά και τις διαβάσεις επί των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ. Όσον αφορά τα θέματα καθαριότητας και πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει πλέον το πρόγραμμα καθαριότητας για κάθε κοινότητα και με την συνεργασία των δημοτών σε θέματα ογκωδών(έγκαιρη ενημέρωση) κ.α. θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα.

Δείτε επίσης: Αγγελούδης προς Ζέρβα: “Στον λόγο που σας έγραψαν υπήρχαν διαπιστώσεις που δεν έχω πει”

Loading