Το Ελευθέριο Κορδελιό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Μαρία Μανούκα

Μεγάλη επιτυχία είχαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μαρίας Μανούκα στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Πλήθος δημοτών και κατοίκων της περιοχής ανταποκρίθηκε θετικά στο καλεσμα της Μαρίας Μανούκα για να γνωρίζει από κοντά τα στελέχη της παράταξης “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ.Κορδελιού Ευόσμου” στο πλαίσιο του πρώτου αγιασμού που πραγματοποιεί ο συνδυασμός στο εκλογικό κέντρο του Κορδελιού μια μέρα αφότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των ψηφοδελτίων των συνδυασμών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

propoli

Μετά τον αγιασμό που τέλεσαν ιερείς από τις ενορίες του δήμου η επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Μανούκα απηύθυνε χαιρετισμό.

Η Μαρία Μανούκα έκανε έναν απολογισμό των τελευταίων 12 μηνών που ξεκίνησε ο αγώνας του συνδυασμού για την επαναφορά του δήμου στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας υπενθυμίζοντας μερικές από τις καίριες παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε σε ζητήματα μείζονος σημασίας για τους δημότες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Πάρις Μπίλλιας, και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Παπασωτηρίου Χρήστος, Παλάκας Χάρης, Λαφαζανίδης Νέστορας, Ευθυμιάδης Δημήτρης, Χατζηβρέττας Γιώργος και Νικόλαος Τζόλλας.

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης που διεξήχθησαν αποψε τα εγκαίνια βρίσκεται στον πεζόδρομο του Κορδελιού (Εθνικής Αντίστασης 80).

Σημειώνεται πως η παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ.Κορδελιού Ευόσμου “ έχει εκλογικό κέντρο και στον Εύοσμο (Παύλου Μελά 25).

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Σε δεύτερο γύρο οι δημοτικές εκλογές στον Δ. Θεσσαλονίκης με Ζέρβα – Αγγελούδη

Loading