“Κοινοί θνητοί” στις πίστες της Formula 1

Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα έχει η νέα ιδιοκτησία της F1, καθώς προσφέρουν μία βόλτα σε πίστες της Formula 1 σε τυχερούς που θα μπουν σε μία McLaren ή μία Aston Martin, δίπλα στα κορυφαία ονόματα του grid.

Συγκεκριμένα, από τα πολλά και ενδιαφέροντα που φαίνεται να φέρνουν οι νέοΚοινοί “θνητοί” στις πίστες της Formula 1ι ιδιοκτήτες της Formula 1 είναι και μία συνεργασία που ανακοινώθηκε με την Pirelli η οποία αφορά τυχερούς για κάθε γκραν πρι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον γύρο της πίστας σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα σε επιλεγμένα αυτοκίνητα της McLaren και της Aston Martin.

Ποιος όμως θα..οδηγεί

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι το τιμόνι θα βρίσκονται κορυφαία ονόματα του χώρου της Formula 1, όπως οι Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne και Mika Hakkinen!

Στα  αυτοκίνητα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις «τυχερές βόλτες» θα είναι οι McLaren 720S, ακόμα και η νέα Aston Martin Vantage.

Το “Pirelli Hot Laps” είναι ένα από τα νέα στοιχεία που θέλει να προσθέσει η εταιρία που διαχειρίζεται την F1 για να φέρει τους θεατές πιο κοντά στην αληθινή εμπειρία της πίστας.

Αν και στην αρχή εμφανίστηκαν ως πρόθυμοι μόνο οι ΜcLaren και η Aston Martin, πλέον όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θέλουν να εμπλακούν σ’ αυτή την ιδιαίτερη ιδέα. Οι άνθρωποι της Βρετανικής εταιρίας πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι με αυτό το project, καθώς πέρα από το προφανές promotion θα δώσουν την ευκαιρία σε αρκετούς κοινούς θνητούς να νιώσουν “θεοί” έστω και για μία βόλτα!