Κυριολεκτικά άνθρακας…η οροφή στο σαλόνι της Γενεύης

Τελειωμό δεν έχουν οι ιδιαίτερες εμφανίσεις που ετοιμάζονται να κάνουν αίσθηση στο σαλόνι της Γενεύης το οποίο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στις 6 Μαρτίου. Μία νέα ειδική έκδοση, όμως, με οροφή από άνθρακα, θα κλέψει  σίγουρα τα βλέμματα

Ο λόγος για την έκδοση 124 GT, η οποία προσθέτει στα χαρακτηριστικά του μια ανθρακονημάτινη αφαιρούμενη οροφή 16 κιλών και μια σειρά από άλλα στοιχεία αισθητικού περιεχομένου που αναλαμβάνουν να τονίσουν τη διαφορετικότητά της.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της νέας ειδικής έκδοσης

Ένα από αυτά είναι η γκρι απόχρωση Alpi Orientali, η οποία αποτελεί αποκλειστικότητα της έκδοσης, ενώ η «όψη» του ιταλικού roadster αποκτά ένα διαφορετικό φινίρισμα σε γκρι σκούρο ενώ όσοι το επιλέξουν θα μπορούν να προσθέσουν εξωτερικούς καθρέφτες και spoiler από ανθρακονήματα καθώς και μαύρο καπό, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ένα σετ από ζάντες ελαφρού κράματος.

Τέλος, το Abarth 124 GT εξακολουθεί να εξοπλίζει ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 170 ίππων και των 250 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο.