Η Kosmocar συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ

Το Audi e-tron, το ηλεκτρικό SUV που προσφέρει όχι μόνο πρεστίζ αλλά ευρυχωρία και άνεση, ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στο περίπτερο της Kosmocar κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της 84ης ΔΕΘ. Δίπλα του υπήρχε το ηλεκτρικό e-Colf το οποίο έχει 300 χιλιόμετρα αυτονομία και αποτελεί ένα από τα αγαπητά μοντέλα της νεολαίας, αλλά και το μικρό e-up.

To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, το e-tron με άνετους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, συνδυάζει τον premium χαρακτήρα και τις σπορ επιδόσεις με καθαρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης εξασφαλίζει αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα (κατά WLTP), καθιστώντας το e-tron ένα μοντέλο ιδανικό για κάθε περίσταση.

propoli

Από την άλλη, μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες υπήρξε και για τα μοντέλα της Volkswagen. Μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του ID.3, του επαναστατικού ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen που έχει ήδη 30.000 προπαραγγελίες, το e-Golf ήρθε για να ταράξει τα νερά. Πήρε τα εύσημα και τον θαυμασμό. Με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιόμετρα προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει το Golf ίσως το πιο αγαπητό μοντέλο στην ιστορία της αυτοκίνησης, συνδυάζοντάς τα με πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση και «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Αντίστοιχου οικολογικού χαρακτήρα και το επίσης ηλεκτρικό e-up, το οποίο επίσης βρίσκεται στο περίπτερο της ελληνικής αντιπροσωπείας. Με αυτονομία σχεδόν 260 χιλιομέτρων, αποτελεί ιδανικό όχημα όχι μόνο για τις σημερινές πολύβουες μεγαλουπόλεις αλλά και για κοντινές αποδράσεις.

“ Η εταιρεία μπαίνει σε μια νέα φάση. Αυτή της ηλεκτροκίνησης με δυνατά μοντέλα, με ξεχωριστό ντιζάιν και επιδόσεις. Οι φίλοι της αυτοκίνησης μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα τρία ξεχωριστά μοντέλα. Θα πάρουν μια γεύση για τί θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής της εταιρικής επικοινωνίας, Νίκος Μαρτίνος.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading