Παρουσίαση του νέου Volkswagen Transporter 6.1

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 70 χρόνια στην αγορά, κανείς δεν πίστευε ότι θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία. Το Volkswagen Transporter όλα αυτά τα χρόνια ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο το κόσμο και έγραψε με «χρυσά» γράμματα την ιστορία του στο χώρο των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Το νέο Transporter 6.1 όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε για τον καθαρό σχεδιασμό και τους χώρους, ενώ πλέον ακολουθεί τις τεχνολογίες. Ο πλήρως επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων προσφέρεται για πρώτη φορά με πλήρως ψηφιακά όργανα. Όλα τα συστήματα πολυμέσων (infotainment) συνδέονται ως στάνταρ με μια ηλεκτρονική online μονάδα σύνδεσης με ενσωματωμένη μια κάρτα eSIM που επιτρέπει την ευρύτερη χρήση εντελώς νέων τεχνολογιών.

propoli

Το καινούριο ταμπλό πληροί όχι μόνο τις απαιτήσεις της ψηφιοποίησης, αλλά και υψηλά επίπεδα καθημερινής πρακτικότητας. Έτσι είναι εφοδιασμένο με ένα πρόσθετο ράφι μπροστά από τον οδηγό και μ’ ένα μεγαλύτερο ράφι μπροστά από τον συνοδηγό. Επίσης, νέας σχεδίασης είναι οι ποτηροθήκες που βρίσκονται κοντά στις εμπρός κολόνες, καθώς και η μεγαλύτερη θέση με προαιρετική επαγωγική φόρτιση για smartphone. Oι νέοι αεραγωγοί στο ταμπλό μπορούν πλέον να ρυθμιστούν προς κάθε κατεύθυνση και ταυτόχρονα να ανοίξουν ή να κλείσουν χρησιμοποιώντας ένα κυλιόμενο ρυθμιστικό ολίσθησης. Το τιμόνι έχει επανασχεδιαστεί, έχοντας πολλαπλές λειτουργίες.

Στο μοντέλο έχει χρησιμοποιηθεί καινούριο σύστημα διεύθυνσης με νέα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, ενώ οι συμβατικές και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις βελτιώθηκαν περαιτέρω στον τομέα της άνεσης και της δυναμικής συμπεριφοράς. Η απόσβεση των κραδασμών καθορίζεται ανάλογα με τη διαδρομή του ελατηρίου και έτσι διατηρείται απόλυτα σταθερό σε όλες τις συνθήκες φορτίου.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading