Το νέο Audi Q7 “παίζει” σε άλλο επίπεδο

Σφαιρική αναβάθμιση υπήρξε για το Audi Q7, τόσο αισθητικά όσο και ουσιαστικά. Το μεγάλο SUV της γερμανικής μάρκας εναρμονίζεται σχεδιαστικά με την υπόλοιπη γκάμα Q και θέτει νέα στάνταρ στην οδική συμπεριφορά και την κορυφαία άνεση στα μεγάλα SUV, διατηρώντας την ασυναγώνιστη ευρυχωρία του.

Με την πρώτη ματιά το μοντέλο αναδεικνύει τα στοιχεία ενός σύγχρονου SUV με μοντέρνα γλώσσα σχεδίασης χάρη στην μεγάλη οκταγωνική μάσκα Singleframe με τις έξι κάθετες γρίλιες. Οι δύο πλευρικές εισαγωγές αέρα έχουν μια πολύ πιο εκφραστική γραμμή, ενώ ο σχεδιασμός χαμηλά τονίζει την απόσταση από το έδαφος και τις offroad δυνατότητες του μεγάλου SUV. Οι προβολείς, προαιρετικά με τεχνολογία HD Matrix LED με Audi laser, δημιουργούν ένα φωτεινό περίγραμμα που τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου. Στο ανανεωμένο πίσω μέρος, μια εντυπωσιακή λωρίδα χρωμίου δημιουργεί μια οπτική σύνδεση μεταξύ των επίπεδων φώτων με τον χαρακτηριστικό, ιδιαίτερο σχεδιασμό.

propoli

Η Audi ενίσχυσε σημαντικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Q7. Πέρα από τη βελτιστοποιημένη τετραδιεύθυνση, η οποία επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στρίβουν έως και πέντε μοίρες αντίθετα προς την κατεύθυνση κίνησης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρομηχανικών ενεργητικών αντιστρεπτικών ράβδων. Οι ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές περιορίζουν τις κινήσεις του αμαξώματος σε ανώμαλους δρόμους και στις ευθείες. Στη διάρκεια της σπορ οδήγησης δίνεται προτεραιότητα στη μείωση των κλίσεων στις στροφές για βέλτιστο κράτημα και δυναμικά χαρακτηριστικά.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading