Το τεχνολογικό υπόβαθρο του Opel Astra

Η Opel αναβάθμισε το μικρομεσαίο μοντέλο της Astra και επιδιώκει να αποσπάσει μεγαλύτερο μερίδιο από την κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων.

Το ανανεωμένο Opel Astra, παρουσιάστηκε χθες στους δημοσιογράφους στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Ο επόμενος σταθμός στη προσπάθεια της γερμανικής μάρκας να ενημερώσει τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

propoli

Η γερμανική έκθεση που φέτος αντιμετωπίζει τις συνέπειες από την αποχή πολλών σημαντικών αυτοκινητοβιομηχανιών, λόγω του υψηλού κόστους συμμέτοχης και των προβλημάτων που δημιούργησε ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ- Κίνας, θα υποδεχθεί τους φίλους του αυτοκινήτου, έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση στους δημοσιογράφους στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, περιλάμβανε ενημέρωση και ανάλυση των τεχνικών στοιχείων του αυτοκινήτου καθώς και δοκιμές σε καθορισμένες διαδρομές.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι εκπρόσωποι της γερμανικής μάρκας, έδωσαν έμφαση στο τεχνολογικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου και αναφέρθηκαν στις νέες τεχνολογίες που προστέθηκαν στον εξοπλισμό του.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading