Ξεκάθαρο design διαθέτει το εσωτερικό του ID.4 της Volkswagen

Άφθονοι χώροι, ξεκάθαρο design και υλικά ταπετσαρίας με τη σφραγίδα της αειφορίας διαθέτει το εσωτερικό του ID.4 του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού SUV της Volkswagen.

Το λανσάρισμα του ID.4 πλησιάζει καθώς τα πρώτα οχήματα να είναι προγραμματισμένα να παραδοθούν στους τυχερούς κατόχους πριν από το τέλος του έτους. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Volkswagen, το εσωτερικό του ID.4 επιδεικνύει ένα νέο χαρακτήρα, επειδή το μικρών διαστάσεων ηλεκτροκινητήριο σύστημα εξασφαλίζει μεγάλη ευρυχωρία.

Η είσοδος στο όχημα γίνονται μέσω των χειρολαβών που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το αμάξωμα και διαθέτουν αυτόματο ξεκλείδωμα. Ο οδηγός και οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στο όχημα μέσω μεγάλων ανοιγμάτων θυρών και επωφελούνται από ψηλά τοποθετημένα καθίσματα, ενώ η πίσω σειρά τους προσφέρει τόσο χώρο όσο ένα συμβατικό SUV στην επόμενη υψηλότερη κατηγορία. Ο χώρος αποθήκευσης αγγίζει τα 543 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση.

Από την άλλη ο πίνακας ταμπλό φαίνεται να αιωρείται, καθώς δεν συνδέεται με την κεντρική κονσόλα, η οποία έχει σχεδιαστεί ως ανεξάρτητο στοιχείο. Τέλος, μια προαιρετική, μεγάλη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή με κλίση, προσφέρει απεριόριστη θέα στον ουρανό.

©Πηγή: amna.gr