Κυκλοφορεί η νέα ντίζελ έκδοση του Renault Clio

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα ντίζελ έκδοση του Renault Clio, με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 dCi και ισχύ στους 85 ίππους. 

Ο σύγχρονος diesel κινητήρας 1.5 Blue dCi κάνει χρήση της τεχνολογίας AdBlue, για απόλυτη συμβατότητα με τις νέες αυστηρές νόρμες ρύπων. Ο κινητήρας αποδίδει 85 ίππους και 220 Nm ροπής μόλις στις 1.750 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας δυνατό τράβηγμα από πολύ χαμηλές στροφές, χωρίς να απαιτεί συχνές αλλαγές σχέσεων από τον οδηγό.

Συνδυάζεται αποκλειστικά με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, που κάνει ακόμα πιο εύκολο το ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο, ενώ είναι γνωστός για τη μνημειώδη οικονομία που προσφέρει. Με 3,2 λτ./100 χλμ. κατανάλωση εκτός αστικού κύκλου, μόλις 3,6 λτ./100 χλμ. σε μικτές συνθήκες κίνησης και με εκπομπές ρύπων στα 95 γρ./χλμ. CO2, η νέα έκδοση προσφέρει ισχυρές δόσεις οικονομίας.

Η έκδοση Expression Plus

Μάλιστα, για πρώτη φορά εντάσσεται στη γκάμα και η πλούσια εξοπλιστική έκδοση Expression Plus, που μπορεί να συνδυαστεί με το παραπάνω μηχανικό σύνολο. Η νέα έκδοση κοστολογείται στα 1.400 ευρώ και περιλαμβάνει τον παρακάτω επιπρόσθετο εξοπλισμό:

– Pack Navi 7” : Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη αφής 7” & σύστημα πλοήγησης, ελληνική χαρτογράφηση & Over Speed Prevention,

– Pack Street : Κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος,

– Ζάντες αλουμινίου 16” PHILY,

– Προβολείς ομίχλης,

– Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, συνεχούς λειτουργίας,

– Ελαστικά παντός καιρού

Η τιμή του νέου μοντέλου είναι 17.120 ευρώ, ενώ προσφέρονται επιπλέον δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, δωρεάν 3 χρόνια οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Δείτε επίσης: «Εκθρόνισε» την Toyota από την κορυφή η Tesla