Λεκλέρκ: «Η αντίδραση της ομάδας ήταν εκπληκτική»

O Σαρλ Λεκλέρκ μίλησε για το πως διαχειρίστηκε η Ferrari την αρχή της σεζόν και τους στόχους που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari:

propoli

«H σεζόν μας δεν έχει πάει καθόλου καλά. Πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ο στόχος μας ήταν να ανέβουμε επίπεδο σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, δηλαδή να κατακτήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Αν δούμε το πρώτο μισό της σεζόν, είμαστε πάρα πολύ μακριά από τις προσδοκίες που είχαμε πριν το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Από την άλλη, όταν καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αναθεωρήσαμε τους στόχους μας και η αντίδραση της ομάδας ήταν εκπληκτική. Φέραμε αναβαθμίσεις, μερικές φορές ένα με ενάμισι μήνα πριν από τις αρχικές προβλέψεις και αυτό προϋποθέτει τεράστια προσπάθεια από όλους στο Μαρανέλο.

Περιμέναμε πως στην Ουγγαρία θα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και στο Σπα πιο αργοί από τον ανταγωνισμό. Όμως συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση σε αυτό, γιατί μάλλον δεν μεγιστοποιήσαμε τη δυναμική του μονοθεσίου μας σε αγώνες όπως της Ουγγαρίας και μάλλον κάναμε κάτι που είχε θετικό αντίκτυπο στο Σπα. 

Είναι πολύ καλό να τελειώνουμε το πρώτο μισό της σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα και μέσα στο καλοκαιρινό διάλειμμα θα προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε τη δυναμική μας για το δεύτερο μισό της σεζόν».

Δείτε επίσης: Χάμιλτον: «Γνωρίζαμε πως δεν θα είμαστε γρήγοροι αλλά κάναμε φοβερό αγώνα»

Loading