Σημαντική συμμετοχή του ΟΒΙ στη διεθνή έκθεση Beyond 2025 στο Metropolitan EXPO

Σημαντική συμμετοχή του ΟΒΙ στη διεθνή έκθεση Beyond 2025 στο Metropolitan EXPO

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond 2025, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2025, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του «Startup Greece at Beyond Forum».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΟΒΙ συνεργάζεται με τη Startup Greece με στόχο την ενίσχυση της δικτύωσης των νεοφυών επιχειρήσεων, παρέχοντας τους την απαραίτητη πληροφορία για μια εποικοδομητική και ανταγωνιστική παρουσία στο διεθνές οικοσύστημα καινοτομίας. Ενδεδειγμένες κατευθύνσεις θα τους επιτρέψουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξελίξεις και προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρείν, εδραιώνοντας παράλληλα την επιχειρηματική στρατηγική τους σύμφωνα με το σύστημα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η Γιούλη Παπαποστόλου, διευθύντρια Τεχνολογικής Πληροφόρησης ΟΒΙ και επικεφαλής του Innovation Agency ΟΒΙ, θα εκπροσωπήσει τον Οργανισμό με την ομιλία της «Intangible assets build startups!» την Κυριακή 6 Απριλίου. Η ομιλία θα λάβει χώρα στο Startup Village, Beyond Tomorrow, στο Hall 4 του Metropolitan EXPO, από τις 15:15 έως τις 15:30.

Η συνάντηση όλων των συμμετεχόντων σε αυτό το τριήμερο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα τεχνολογίας και καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσελκύοντας startups, επενδυτές, ερευνητικά ιδρύματα και οργανισμούς από όλον τον κόσμο. Η πρωτοβουλία «Startup Greece at Beyond Forum» στοχεύει να φέρει ακόμη πιο κοντά όλους τους ανθρώπους του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος, δημιουργώντας ένα περιβάλλον συνεργασίας, γνωριμίας και ανταλλαγής γνώσης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Loading

Play