Αγόρασε λαχείο για πρώτη φορά στη ζωή της και κέρδισε το τζακ ποτ!

Μια έφηβη Καναδή αποδείχτηκε πως είχε τύχη βουνό καθώς κέρδισε το τζακ ποτ με λαχείο που αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή της σε μια λοταρία για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, η Σαρλί Λαγκάρντ ήθελε να γιορτάσει με εντυπωσιακό τρόπο την ενηλικίωσή της και η θεά Τύχη δεν της χάλασε χατίρι, καθώς η παρθενική της «εμφάνιση» στον κόσμο του τζόγου αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής για την 18χρονη κοπέλα.

Αφού λοιπόν, αγόρασε το λαχείο της μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια, έκπληκτη διαπίστωσε ότι μόλις είχε κερδίσει το ποσό των 780.000 δολαρίων, με την επιλογή ή να τα πάρει όλα μαζί εφάπαξ ή να λαμβάνει 1.000 δολάρια μηνιαίως εφ’ όρου ζωής.

Πως θα διαχειριστεί το ποσόν που κέρδισε

Η 18χρονη, αφού συμβουλεύθηκε τον οικονομικό σύμβουλο της οικογένειάς της, αποφάσισε να διαλέξει την «κουρτίνα» νούμερο 2, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει την παρακράτηση του φόρου.

Έτσι,  πλέον, η Σαρλί σχεδιάζει τον τρόπο που θα ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε, ενώ προσανατολίζεται στο να πληρώσει τα δίδακτρα των σπουδών της και παράλληλα να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.