Αεροπορική τραγωδία στην Γερμανία – 4 νεκροί (vd)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης αεροπορικό ατύχημα που συνέβη στην Γερμανία. Ένα μικρό αεροσκάφος συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο διάσωσης, στην περιοχή Φίλιπσμπουργκ, κοντά στην Καρλσρούη.

Ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης αυτής, ήταν να χάσουν την ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα.Μέχρι στιγμής τα αίτια τα οποία προκάλεσαν το δυστυχήμα αυτό, είναι άγνωστα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Αεροδιάσωσης, νεκροί είναι ο πιλότος του αεροσκάφους και οι δύο επιβάτες του αλλά και ο χειριστής του ελικοπτέρου.

Τα φλεγόμενα συντρίμμια των δύο αεροσκαφών εντοπίστηκαν στην λίμνη Έλριχζεε καθώς και σε χωράφι στην γύρω περιοχή. Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως σωστικά συνεργεία και κατόπιν πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης και πυρόσβεσης.

Το ελικόπτερο τύπου EC135 βρισκόταν στον αέρα επί μία ώρα και είκοσι λεπτά πριν από την σύγκρουση, ενώ το μικρό αεροσκάφος βρισκόταν σε πτήση από την Βασιλεία προς το Σπάιερ, κοντά στο Μάνχαϊμ το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο της σύγκρουσης.