Απίστευτο: Είδε τη γυναίκα του στο Google Maps να χαϊδεύει άλλο άνδρα!

Το Google Maps εκτός από τη βοήθεια που παρέχει στο χρήστη για να αναζητήσει δρόμους που δεν γνωρίζει και να δει τον περίγυρο, βοηθά και στην αποκάλυψη κρυφών σχέσεων.

Τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός, όπως σωστά λέει ο λαός. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος διαβάζοντας την ιστορία ενός άνδρας στο Περού, ο οποίος από το πουθενά κατάλαβε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν ήθελε να βρει τον καλύτερο δρόμο για να πάει κοντά σε μία γέφυρα στην Λίμα και είπε να κοιτάξει το Google Maps.

Τι παρατήρησε

Ψάχνοντας λοιπόν παρατήρησε μία γνώριμη φιγούρα που ο συνδυασμός των ρούχων που φορούσε, του θύμιζαν την γυναίκα του. Έκανε ζουμ στο σημείο που ήθελε και τότε έχασε την Γη κάτω από τα πόδια του.

Η κυρία αυτή, δεν θύμιζε απλά την γυναίκα του, ήταν (!) η γυναίκα του, η οποία χάιδευε το χέρι ενός άλλου άνδρα που ήταν ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι, έχοντας το κεφάλι του στα πόδια της.

Οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να ήταν από το 2013, αλλά οι δυο τους είχαν παντρευτεί νωρίτερα, κάτι που σημαίνει ότι τον απατούσε. Όταν τις έδειξε τις φωτογραφίες, εκείνη παραδέχθηκε την σχέση που είχε και σύμφωνα με τα τοπική ΜΜΕ, το ζευγάρι χώρισε.

Δείτε επίσης: Ουγκάντα: Κατολίσθηση προκάλεσε τον θάνατο 31 ανθρώπων