Δολοφόνησαν τη νταντά και έκαψαν το σώμα της στο μπάρμπεκιου

Η αποκάλυψη ενός στυγερού εγκλήματος, με θύμα μία νταντά μόλις 21 ετὠν, συγκλονίζει την περιοχή του ανατολικού Λονδίνου αλλά κι ολόκληρη την κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας όταν η Sophie Lionnet που εργαζόταν ως babysitter για λογαριασμό ενός ζευγαριού Γάλλων δολοφονήθηκε και στη συνέχεια αποτεφρώθηκε του σπιτιού από τους δύο γονείς.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο άντρας του ζευγαριού, ο 40χρονος Ouissem Medouni προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη από το άψυχο σώμα της οικιακής βοηθού-νταντάς, καίγοντάς το στο μπάρμπεκιου μαζί με μερικά κοτόπουλα.

Τι “πρόδωσε” τους δολοφόνους

Όμως, η μυρωδιά της καμμένης σάρκας αλλά κι οι θόρυβοι από το σπάσιμο των οστών της άτυχης κοπέλας προκάλεσαν την ανησυχία των περίοικων, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία αποκαλύπτοντας τις αποτρόπαιες πράξεις του ζευγαριού.

Δολοφόνησαν τη νταντά και έκαψαν το σώμα της στη μπάρμπεκιου

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι αξίας σχεδόν 1 εκατομμυρίου λιρών στην περιοχή του Wimbleton, ανακάλυψαν τα μισοκαμμένα απομεινάρια του άψυχου σώματος της Lionnet, ενώ σε άλλους χώρους της επιβλητικής κατοικίας βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της 21χρονης νταντάς.

Αυτό που εξέπληξε ακόμα περισσότερο τους αστυνομικούς κι εν συνεχεία τους ανακριτικούς υπαλλήλους που εξέτασαν τον Medouni, ήταν η άρνηση του τελευταίου να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, αναφέροντας ότι το σώμα που βρέθηκε μισοκαμμένο στο μπάρμπεκιου άνηκε σε ένα αρνί που είχαν αγοράσει από κρεοπωλείο.

Σαφώς και οι ισχυρισμοί του δεν στάθηκαν ικανοί για να τον γλιτώσουν από την παραπομπή στο δικαστήριο, όπου θα δικαστεί τόσο ο ίδιος όσο κι η σύζυγός του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δολοφόνησαν τη νταντά και έκαψαν το σώμα της στη μπάρμπεκιου

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η άτυχη νταντά, είχε γαλλική καταγωγή κι υπηκοότητα, ενώ ακολούθησε το ζευγάρι στο Λονδίνο, όταν μετατέθηκαν εκεί για εργασιακούς λόγους.