Κάμερα καταγράφει τον λιθοβολισμό βιαστών στην Ινδία (vd)

Κάμερα καταγράφει τον λιθοβολισμό βιαστών στην Ινδία (vd)Ένα πρωτοφανές βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό, το οποίο απεικονίζει τον λιθοβολισμό τεσσάρων ανδρών στην πόλη Γίνγκιόνγκ της βορειοανατολικής Ινδίας. Όπως όλα δείχνουν οι συγκεκριμένοι άνδρες βίασαν μια νεαρή 17χρονη κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κοπέλα γνωρίστηκε μέσω ίντερνετ  με τον ένα από τους τέσσερις άνδρες. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν τελικά να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.

Στο ραντεβού όμως ο άντρας δεν εμφανίστηκε μόνος του. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι τρείς φίλοι του με την βοήθεια των οποίων βίασαν την κοπέλα και στο τέλος την παράτησαν έξω από το σπίτι της στις 2 η ώρα τα ξημερώματα.

Λίγες μέρες όμως μετά, και για κακή τους τύχη οι συγγενείς και οι γείτονες του κοριτσιού εντόπισαν τους δύο από τους τέσσερις δράστες, και πήραν τον νόμο στα χέρια τους.

Αμέσως σχηματίστηκε γύρω τους ένα εξοργισμένο πλήθος, το οποίο αφού έγδυσε τους άνδρες, τους περιέφερε σε όλους τους δρόμους της πόλης και εν τέλει τους λίντσαρε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Tw2UFicaS7Q

YouTube
YouTube