Καθυστέρηση σε δρομολόγια τρένων λόγω… ταύρου

Για εμάς εδώ στην Ελλάδα οι καθυστερήσεις τρένων, λεωφορείων κτλ είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία αυτό είναι κάτι σπάνιο, αλλά αυτό που κάνει είδηση αυτήν την καθυστέρηση στην κυκλοφορία των τρένων στην πόλη Χαμ ήταν ένας… ταύρος που αποφάσισε να δραπετεύσει, καθώς αναζητώντας την ελευθερία του, διέσχισε πολλούς δρόμους αλλά και την κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της περιοχής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας της περιοχής, ο Σούλταν, όπως ονομάζεται ο ταύρος αναπαραγωγής, δραπέτευσε κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας που διεξήχθη σε έκθεση στο Χαμ!

Πως συνέβη το περιστατικό

Πολλά τρένα που εκτελούν δρομολόγια κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ του Χαμ και της πόλης Ζοστ αναγκάστηκαν να σταματήσουν για λίγο την πορεία τους ή έστω σε κάποια επετράπη να κινούνται σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Μιάμιση ώρα μετά την απόδρασή του, ο Σούλταν οδηγήθηκε πίσω στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με τις αρχές, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά σίγουρα όλοι θα θυμούνται ποιος προκάλεσε αυτήν την καθυστέρηση.