Φωτό αρχείου

Πύθωνας έπνιξε τον γητευτή του πάνω σε μοτοσικλέτα!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας γητευτής φιδιών από τη Μαλαισία, όταν ο πύθωνας μήκους 3,5 μέτρων που κρατούσε στο χέρι του τον έπνιξε ενώ τον μετέφερε με μοτοσικλέτα.

Λίγο νωρίτερα, ο 35χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του και συγκεκριμένα την αδερφή του ότι επέστρεφε στο σπίτι έχοντας στα χέρια το φίδι, το οποίο προόριζε να πουλήσει.
Η μοίρα, όμως, επιφύλασσε άλλη κατάληξη για τον Ζάιμ Χαλίς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου με το φίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έσπευσαν εξαρχής στο σημείο χρειάστηκε να σκοτώσουν το ερπετό προκειμένου να καταφέρουν να απελευθερώσουν τη σορό του 35χρονου, αν και ήταν ήδη πολύ αργά.

Πύθωνας έπνιξε τον γητευτή του πάνω σε μοτοσικλέτα!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν το φίδι που μετέφερε ο άτυχος άνδρας άρχισε να τον σφίγγει με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του δίνοντας την ευκαιρία στον πύθωνα να ολοκληρώσει την επίθεσή του στραγγαλίζοντας τον.

Τι δήλωσε συγγενής του θύματος

Σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός του θύματος δήλωσε πως ο άτυχος Ζάιμ Χαλίς πιθανόν να κρατούσε το φίδι από το κεφάλι και εκείνο άρχισε να τυλίγεται γύρω από το σώμα του, με αποτέλεσμα να του δώσει έτσι την ευκαιρία να τον πνίξει.