Συνελήφθη 61χρονος με την κατηγορία της κτηνοβασίας!

Σοκ  έχει προκαλέσει είδηση που προκαλεί αποτροπιασμό στην Κύπρο καθώς συνελήφθη 61χρονος με την κατηγορία της κτηνοβασίας σε πρόβατα!

Το πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Χοιροκοιτία Λάρνακας, έπειτα από καταγγελία του ιδιοκτήτη μιας κτηνοτροφικής μονάδας, ο οποίος είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό μία περίεργη αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες των αποτρόπαιων πράξεων του 61χρονου, όπως τις περιγράφει ο ιδιοκτήτης της φάρμας.

Σύμφωνα με πηγές, ο 61χρονος μετέβαινε από το Δάλι στη μάντρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου μια φορά τη βδομάδα και συνήθως Παρασκευή. Οι κάμερες από το κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε η μάντρα κατέγραψαν τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ποια ήταν η τύχη του 61χρονου

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο και τον παρέπεμψαν στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της κτηνοβασίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Τέλος, τα αδικήματα που ερευνώνται εναντίον του εκτός από κτηνοβασία, είναι και η παράνομη είσοδος σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο.