Την Τρίτη (23/1) η κηδεία της Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν

Την ερχόμενη Τρίτη (23/1) θα κηδευτεί στην Ιρλανδία η τραγουδίστρια των Cranberries, Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν, η οποία απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών, όπως έγινε γνωστό από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκοπών της χώρας.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν, μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από το Λίμερικ όπου ιδρύθηκε και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα το συγκρότημα της ροκ μουσικής.

Μόνο η οικογένεια στην ταφή

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή, στην οποία θα παραστεί μόνο οι οικογένεια της τραγουδίστριας, ενώ το κοινό θα μπορεί να προσέλθει την Κυριακή στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Λίμερικ από τις 12.30 μέχρι τις 16.00.

Οι επίσκοποι διευκρινίζουν ότι στην εκκλησία Saint – Ailbe, η οποία έχει χωρητικότητα 200 ατόμων, θα μπορούν να προσέλθουν αυστηρά η οικογένεια και οι στενοί φίλοι της θανούσας. Ζήτησαν δε, από τα ΜΜΕ να μην εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού ή στον προαύλιο χώρο, επισημαίνοντας ότι θα οριστεί ένας χώρος όπου θα μπορούν να παραβρίσκονται οι δημοσιογράφοι.