Όσκαρ τσιγκουνιάς για ανασφάλιστο υπερπολυτελές αυτοκίνητο!

Αγοράζεις ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα παγκοσμίως αλλά το αφήνεις ανασφάλιστο ! Όσκαρ τσιγκουνιάς για τον ιδιοκτήτη μιας από τις 499 Ferrari 458 Speciale Aperta που υπάρχουν παγκοσμίως.

Ένα supercar που κοστίζει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ καθώς είναι εξαιρετικά σπάνιο. Κι όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε τα χρήματα να το αγοράσει, αλλά τον έπιασε η τσιγκουνιά στην… ασφάλεια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κατασχεθεί από την αστυνομία του Λονδίνου ως ανασφάλιστο όχημα.

Τι συνέβη ακριβώς

Το περιστατικό συνέβη δίπλα στην πλατεία Berkeley στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της Ferrari προσπαθούσε να παρκάρει πίσω από μια Porsche 918 Spyder, την οποία οδηγούσε ο πατέρας του. Για κακή του τύχη όμως μπόδιζε όμως την κυκλοφορία. Έτσι, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, του ζήτησαν τα απαραίτητα χαρτιά και τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από εκπρόσωπο της Scotland Yard.

Η…κατάληξη του πανάκριβου αυτοκινήτου

Φυσικά στο σημείο έσπευσε αμέσως γερανός που φόρτωσε τη Ferrari 458 Speciale Aperta.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσχεση του πανάκριβου αυτοκινήτου κέντρισε την προσοχή των περαστικών οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το γερανό για να παρακολουθήσουν μία εικόνα κάπως…ασυνήθιστη!