Έκοψαν τα μανίκια σπουδαστριών για να μην αντιγράψουν!

Κολέγιο στην Ινδία βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο, που σαφώς και προκάλεσε αντιδράσεις, προκειμένου να εμποδίσει τις σπουδάστριες να αντιγράψουν! Συγκεκριμένα, έβαλε εργαζόμενους του κολεγίου να κόψουν να μανίκια από τα ρούχα των κοριτσιών λίγο πριν γράψουν εξετάσεις!

propoli

Πιο αναλυτικά, οι υπάλληλοι, με ψαλίδια και ξυράφια, έκοβαν από τα ρούχα των σπουδαστριών προτού τις επιτρέψουν να μπουν στο κτίριο, προκειμένου να γράψουν εξετάσεις. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε αντιδράσεις έξω από άλλα εξεταστικά κέντρα, αλλά και θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επικεφαλής για την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη περιφέρεια δήλωσε ότι τα μανίκια κόπηκαν για να προστατευθούν οι σπουδάστριες, αλλά πρόσθεσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τους υπεύθυνους. Βέβαια, μέχρι τότε, οι εξετάσεις «πάγωσαν» στο συγκεκριμένο κολέγιο.

Άλλα παρόμοια ακραία μέτρα στη χώρα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, δεν είναι το πρώτο ακραίο μέτρο κατά της αντιγραφής σε αυτή την περιφέρεια της Ινδίας. Χαρακτηριστικό είναι το συμβάν που σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2016 όταν υποψήφιοι για στρατιωτικές σχολές έγραψαν εξετάσεις με τα εσώρουχα, ενώ σε άλλη περίπτωση δεν τους αφήνουν να φορούν παπούτσια, για να μην κρύβουν εκεί τα σκονάκια.

Loading