Ένας 14χρονος συνελήφθη για τους πυροβολισμούς σε λύκειο στην Καλιφόρνια (vd)

Ένας 14χρονος μαθητής σε λύκειο της Καλιφόρνιας πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα συμμαθητή του χτες (Παρασκευή 11 Μαΐου 2018) το πρωί, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

propoli

Το θύμα, επίσης 14 ετών, έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος συνελήφθη στο χώρο του σχολείου από αστυνομικούς, οι οποίοι κατάσχεσαν ένα τουφέκι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο Λύκειο Χάιλαντ του Πάλμντεϊλ γύρω στις 7 το πρωί, αφού πολλοί άνθρωποι τηλεφώνησαν στις αρχές για να δηλώσουν ότι στο σχολείο κυκλοφορούσε ένας ένοπλος. Συνάδελφοί τους πήγαν και σε ένα γειτονικό δημοτικό σχολείο, αφού αναφέρθηκαν και εκεί πυροβολισμοί, όμως δε βρήκαν ενδείξεις για διάπραξη κάποιου αδικήματος στο χώρο αυτόν.

Το Πάλμντεϊλ, μια πόλη περίπου 160.000 κατοίκων, βρίσκεται σε απόσταση 97 χιλιομέτρων βορείως του Λος Άντζελες. Αυτοαποκαλείται «πρωτεύουσα της αεροπορικής βιομηχανίας των ΗΠΑ», αφού εκεί βρίσκεται ένα εργοστάσιο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής των εταιρειών Boeing, Lockheed Martin και Northrop Grumman.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading