Έρευνα σε βάρος του Ντεπαρντιέ για «σεξουαλικές επιθέσεις»

Δικαστική πηγή ανέφερε νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι εναντίον του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, του διάσημου παγκοσμίως Γάλλου ηθοποιού, ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για «βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις».

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελία του Παρισιού, ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του Γάλλου σταρ, έπειτα από σχετική μήνυση που κατατέθηκε στη νότια Γαλλία.

Η μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος είναι 69 ετών, κατατέθηκε τη Δευτέρα στην εισαγγελία της Εξ-αν-Προβάνς (νότια Γαλλία), η οποία άρχισε έρευνα και την Τετάρτη παρέπεμψε την υπόθεση στην εισαγγελία του Παρισιού, διευκρίνισε η δικαστική πηγή.

Τι απαντάει ο δικηγόρος του

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε επίθεση, οποιονδήποτε βιασμό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ονόματι Ερβέ Τεμίμ.

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε ο Τεμίμ, ενώ στο τέλος απηύθυνε έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών».

Loading