Βρετανία: 35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 11χρονη μαθήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση απόπειρας βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 11 χρονών από έναν άνδρα 35 ετών την προηγούμενη Παρασκευή (29/06), ενώ το κοριτσάκι επέστρεφε σπίτι του από το σχολείο.

propoli

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στο πάρκο του Babbs Mill, στην περιοχή Solihull της Αγγλίας, όταν το κοριτσάκι μετά το σχολείο επέστρεφε στο σπίτι του διασχίζοντας το πάρκο. Εν τέλει, ο 35χρονος δράστης, τράπηκε σε φυγή και η ανήλικη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από όπου και πήρε αργότερα εξιτήριο.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που καταγράφεται στην περιοχή, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές, ως προς το εάν συνδέονται μεταξύ τους αυτά τα εγκλήματα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο μια γυναίκα δέχτηκε επίσης σεξουαλική επίθεση με την απειλή μαχαιριού στο ίδιο πάρκο, όπου πριν λίγες μέρες έπεσε θύμα και η 11χρονη. Επίσης μια νεαρή 20χρονη δέχτηκε επίθεση στις 6 Ιουνίου ενώ γευμάτιζε στο Babbs Mill Park.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αξιωματικός της αστυνομίας Colin Barnes, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τα πνεύματα ανέφερε ότι «οι περιπολίες θα συνεχιστούν για την προστασία της κοινότητας».

Loading