Γεννήθηκαν ίδια μέρα στο ίδιο μαιευτήριο, πήγαν στο ίδιο σχολείο και έγιναν ζευγάρι 18 χρόνια μετά!

Δύο Βρετανοί, που η μοίρα τους έφερνε συνεχώς κοντά, χρειάστηκαν 18 ολόκληρα χρόνια για να γνωριστούν, να ερωτευτούν και να γίνουν ζευγάρι.

propoli

Ο 26χρονος Τομ Μαγκουάιρ κι η συνομήλική του Σόνα Γκρέισι είχαν πολύ περισσότερα κοινά από όσα μπορούσαν να φανταστούν όταν ένας κοινός τους φίλος τους έφερνε πριν 8 περίπου χρόνια για πρώτη φορά σε επαφή. Και αυτό διότι, η μοίρα των δύο νέων ήταν σχεδόν απόλυτα συνυφασμένη.

Αρχικά ήρθαν στον κόσμο την ίδια ημέρα και στο ίδιο ακριβώς μαιευτήριο στο Μάντσεστερ, στις 22 Δεκεμβρίου 1992, μόλις λίγα μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον. Μετά πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά σε άλλη τάξη.

Τελικά ο Τομ κι η Σόνα γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι από έναν κοινό τους φίλο και μαθαίνοντας τα πόσα κοινά είχε η ζωή τους, ένιωσαν αμφότεροι μία έλξη, η οποία όμως πήρε περισσότερο χρόνο ώστε να ευοδωθεί και να καταλήξει σε σχέση, καθώς ο επίμονος Τομ δεν έπεισε αρχικά την Σόνα για να συνάψουν σχέση. Η Σόνα ενέδωσε στο τέλος και το 2011, μόλις σε ηλικία 19 ετών οι δυό τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον έχουν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι. Έχουν μάλιστα και δύο παιδιά και είναι πολύ αγαπημένοι.

Πληροφορίες – Πηγή: Ladbible

Loading