Γκουαϊδό: «Αυτοί που άνοιξαν πυρ δεν θα μείνουν ατιμώρητοι»

Οι σημερινές συγκρούσεις πολιτών με τις αστυνομικές και τις στρατιωτικές δυνάμεις της Βενεζουέλας στα σύνορα με τη Βραζιλία, γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας γυναίκας, προκάλεσαν την οργή του αυτοανακηρυχθέντος προέδρου της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος έστειλε μήνυμα μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Γκουαϊδό έκανε λόγο για «έγκλημα» το οποίο «δεν θα μείνει ατιμώρητο», ενώ παράλληλα κάλεσε και τον αρχηγό του στρατού Χεσούς Μαντίγια Ολιβέρος, αλλά και τον διοικητή της επαρχίας, Αλμπέρτο Μιρτιγιάνο Μπερμούδεζ είτε να συλλάβουν αυτούς που πυροβόλησαν και σκότωσαν την γυναίκα ή θα θεωρηθούν οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Επιπλέον ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας ζήτησε από τους στρατιωτικούς ενόψει της αυριανής παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας να αποφασίσουν πως θέλουν να τους θυμούνται οι επόμενες γενιές.

«Προς όλους τους στρατιωτικούς. Έως αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πως θέλετε να σας θυμούνται. Ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό, το έχουν κάνει πολύ ξεκάθαρο. Αύριο μπορείτε να το αποδείξετε!», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε τις αναρτήσεις του Χουάν Γκουαϊδό:

Loading