ΗΠΑ: Τρένο χτύπησε και παρέσυρε 62χρονο άνδρα από το Ντένβερ (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι σοκαριστικές εικόνες που έρχονται από από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, και πιο συγκεκριμένα από την πόλη Ντένβερ, όπου οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το ατύχημα ενός 62χρονου άνδρα τον οποίον παρέσυρε ένα τρένο.

propoli

Πρόκειται για τον 62χρονο Χάινς, ο οποίος όπως φαίνεται και από τις εικόνες φέρεται να είχε ένα φρικτό ατύχημα, τον περασμένο Μάρτιο, όταν κατεβαίνοντας από το τρένο, όπου επέβαινε μαζί με το ποδήλατό του, έχασε την ισορροπία του, όταν ξαφνικά, έπεσε στις ράγες του τρένου και παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα μακριά, όταν τελικά «βρήκε» το σώμα του σε μια ράμπα, όπου και παρέμεινε αβοήθητος χωρίς κανένας να καλέσει σε βοήθεια για 7 ολόκληρα λεπτά.

Ο δικηγόρος του θύματος Ντέιβιντ Κρίβιτ, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό δίκτυο Denver7, δήλωσε πως «είμαι έκπληκτος για το ότι δεν σκοτώθηκε, ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος». Ο ίδιος κατήγγειλε πως ο πελάτης του λόγω του σφορδρού χτυπήματος, υπέφερε από κατάγματα σε πλευρά και σπονδύλους, ενώ έσπασε και το χέρι του.

Από την πλευρά του, ο 62χρονος δεν υπέβαλε αγωγή, αλλά ζήτησε εξωδικαστική διευθέτηση με την Περιφερειακή Περιφέρεια Μεταφορών (ΕΤΑ) για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων.

Το περιστατικό συνέβη περίπου πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως τα βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα, δόθηκαν στη δημοσιότητα πρόσφατα.

Loading