Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Μελάνια Τραμπ δοκίμασε τις ικανότητές της στο πετάνκ

Την ώρα που ο σύζυγός της συναντιόταν με την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι έξω από την πρωτεύουσα, η Μελάνια Τραμπ δοκίμαζε τις ικανότητές της στο…πετάνκ κατά την επίσκεψή της σε ένα ιστορικό ξενώνα βετεράνων.

propoli

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Μέι, Φίλιπ, επισκέφθηκε αρχικά το Βασιλικό νοσοκομείο του Τσέλσι, ένα επιβλητικό κτίριο που ιδρύθηκε πριν από 300 χρόνια από τον βασιλιά Κάρολό Β’ και φιλοξενεί σήμερα εκατοντάδες Βρετανούς βετεράνους.

Αφού αρχικά περιηγήθηκαν στον χώρο, η Μελάνια Τραμπ και ο Φίλιπ Μέι συναντήθηκα με μια ομάδα παιδιών και βετεράνων που έφτιαχναν κόκκινες, χάρτινες παπαρούνες – το σύμβολο των πεσόντων στον πόλεμο. Η πρώτη κυρία χαιρέτισε με πλατύ χαμόγελο τους μικρούς μαθητές και τους ζήτησε να τους μάθουν πώς να φτιάχνει μια καρφίτσα – παπαρούνα.

Μάλιστα η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα πετάνκ με τη συμμετοχή του Μέι, παιδιών και των βετεράνων. Φορώντας ένα πανέμορφο πολύχρωμο φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ και γόβες στιλέτο, η Μελάνια Τραμπ φάνηκε να παίρνει πολύ σοβαρά τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι να ρίξει προσεκτικά και την μπάλα στο χορτάρι εισπράττοντας τα εύσημα από τους παρόντες.

Loading