Η «Μελάνια Τραμπ» κάνει… στριπτίζ γυμνή στο Λευκό Οίκο! (vd)

Τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του προκαλεί ο ράπερ TI, καθώς στο τελευταίο του βίντεο κλιπ σωσίας της Μελάνια κάνει… στριπτίζ γυμνή στο Λευκό Οίκο.

propoli

Ο Λευκός Οίκος δείχνει την οργή του γι΄αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε και μάλιστα η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ το σχολίασε ως αηδιαστικό.

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral με περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές στο Twitter. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία μέσω της εκπροσώπου της, ζήτησε το μποϊκοτάρισμα του βίντεο, αλλά και του δημιουργού του.

Στο βιντεοκλίπ μια γυναίκα που αναπαριστά τη Melania μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο φορώντας μόνο τις γόβες της και ένα χακί μπουφάν με το μήνυμα δεν με νοιάζει, εσένα;», σαν αυτό που φορούσε όταν επισκέφθηκε προσφυγόπουλα στο Τέξας.

«Δεν είμαι ο Kanye»

Ο ράπερ ΤΙ ξεκαθάρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν υποστηρίζει πια τον Kanye West. «Δεν είμαι ο Kanye», λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως ο τελευταίος υποστήριξε δημόσια τον Αμερικανό πρόεδρο και τις τακτικές του.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης: Ο Μίχαελ Ροτ για το Brexit

Loading