Ο Πούτιν στρέφεται στις επενδύσεις – Θα συναντηθεί με 40 επενδυτές

Tο Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων ανακοίνωσε νωρίτερα, ότι ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ που αναμένεται να διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, θα συναντηθεί με 40 επενδυτές από όλο το κόσμο.

propoli

Την πληροφορία για τις συγκεκριμένες συναντήσεις είχε αποκαλύψει από την πλευρά του στο παρελθόν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ρωσικού ταμείου Άμεσων Επενδύσεων

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Εφέτος στην συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 40 επικεφαλής των μεγαλύτερων επενδυτικών ταμείων από 20 χώρες του κόσμου, που διαχειρίζονται συνολικά κεφάλαια που υπερβαίνουν τα 13,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ρεκόρ συμμετοχής σε παρόμοιες συναντήσεις . Το 2017 στην συνάντηση με τον Πούτιν συμμετείχαν επενδυτές, που διαχειρίζονταν κεφάλαια της τάξεως των 11,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, ο Πούτιν είχε συναντηθεί στο αντίστοιχο φόρουμ, με τους εκπροσώπους επενδυτικών ταμείων από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων της Γαλλίας, Ιταλίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας, Βραζιλίας, Ινδίας, του Ομάν και Νέας Ζηλανδίας.

Loading