Κέρδισε το Λόττο δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα!

Τη στιγμή που κάποιοι μόνο να ονειρευτούν μπορούν το να κερδίζουν το Λόττο ή έστω κάποιο ποσό σε τυχερά παιχνίδια,  ένας Αυστραλός κέρδισε τόσο απλά για δεύτερη φορά και μάλιστα μέσα σε μία εβδομάδα!

propoli

Κι όμως, συνέβη στην Αυστραλία, όταν ένας υπερτυχερός το κέρδισε και δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Το περίεργο είναι ότι είχε επενδύσει ένα τμήμα από τα πρώτα «τυχερά» λεφτά που κέρδισε για να αυξήσει τις πιθανότητές του στο δεύτερο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Sydney Morning Herald».

Ποιο ήταν το συνολικό ποσό χρημάτων που κέρδισε

Ο 40χρονος κέρδισε αρχικά 1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (630.000 ευρώ) και πέντε μέρες αργότερα ήταν ένας από τους 14 τυχερούς που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. δολάρια Αυστραλίας, με καθέναν τους να κερδίζει 1.428.571 δολάρια Αυστραλίας (900.000 ευρώ).

Ο άντρας, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε πως σκοπεύει να επενδύσει τα κέρδη του στην κτηματομεσιτική, θέλοντας να είναι προσγειωμένος και λογικός. Μέχρι τη δεύτερη νίκη του είχε αγοράσει βέβαια ένα αυτοκίνητο και έκλεισε διακοπές στη Χονολουλού, δεν έμεινε ακριβώς πιστός στα λεγόμενά του δηλαδή!

Όσο για το πρακτορείο στο οποίο έπαιξε τα δύο τυχερά Λόττο, χτύπησε κι αυτό φλέβα χρυσού, καθώς κατακλύζεται πια από πελάτες…

Loading