Κατάρες και απειλές για την ζωή του δέχεται ο Ματαρέλα

Ευθείες απειλές ακόμα και κατά της ζωής του φαίνεται πως δέχεται ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, έπειτα από την απόφασή του να μη δεχθεί ως υπουργό Οικονομικών της χώρας του τον Πάολο Σαβόνα.

propoli

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, εμπόδισε προ ολίγων ημερών τον σχηματισμό κυβέρνησης από τα κόμματα της Λέγκας και του Κινήματος των 5 Αστέρων. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε τους οπαδούς των δύο κομμάτων οι οποίο κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων εκφράζουν απειλές προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, μερίδα των επικριτών του Ιταλού προέδρου του εύχονται να υποστεί παρόμοιο θάνατο με αυτόν του αδερφού του. Σημειώνεται πως ο αδερφός του Ματαρέλα, Πιερσάντι Ματαρέλα, πρόεδρος της περιφέρειας της Σικελίας, δολοφονήθηκε από τη μαφία το 1980. Τον πυροβόλησε εκτελεστής της μαφίας και πέθανε στα χέρια του μικρότερου αδελφού του.

Ένα εκ των tweets μάλιστα που κυκλοφορούν αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η μαφία σκότωσε τον λάθος Ματαρέλα», ενώ άλλοι χρήστες εύχονται έναν οδυνηρό θάνατο με ουράνιο.

Από την πλευρά της η ιταλική αστυνομία, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διεξάγει έρευνες σχετικά με αυτά τα περιστατικά, ενώ ανακοίνωσε ακόμα ότι στο εξής θα θέτονται υπό παρακολούθηση τα προφίλ τα οποία εύχονται στον Ιταλό πρόεδρο να πάθει κάτι κακό.

Loading