Κατηγορούμενος έδειξε το πέος του ενώπιον του δικαστηρίου

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός Αφροαμερικανού κατηγορούμενου για βιασμό, ο οποίος φαίνεται πως συμπεριφέρθηκε απρεπώς στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στους ενόρκους.

propoli

Ο λόγος για τον 26χρονο Ντέσμοντ Τζέιμς, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την διάπραξη του εγκλήματος του βιασμού το 2012.

Η νεαρή κοπέλα-θύμα της επίθεσης η οποία τον αναγνώρισε, είχε καταθέσει ενώπιον της αστυνομίας, η οποία διεξήγαγε την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ότι δεν είχε προλάβει να αντικρίσει το πρόσωπο του, ωστόσο θυμάται ότι το χρώμα του πέους του, είναι ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο από το υπόλοιπο σώμα του.

Έτσι, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο λόγος για τον οποίο είναι κατηγορούμενος ο πελάτης του δεν είναι άλλος παρά το χρώμα του δέρματός του. Έτσι κατόπιν εντολής του, ο κατηγορούμενος κατέβασε το παντελόνι του ενώπιον τόσο των ενόρκων, όσο και των δικαστικών και του κοινού που παρακολουθούσε την δίκη. Με αυτόν τον τρόπο, ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήταν ο ίδιος ο δράστης του εγκλήματος καθώς το μόριό του δεν είναι πιο ανοιχτόχρωμο αλλά ούτε θα μπορούσε να το αλλάξει, μέσω επέμβασης.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας, δεν φαίνεται να πείστηκε από την πράξη του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «έχουν περάσει έξι χρόνια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είδους τριχοφυΐα είχε τότε στην περιοχή, πώς ήταν ο φωτισμός, τι ακριβώς μπορεί να είχε δει το θύμα στην επώδυνη αυτή στιγμή της ζωής της. Η ενοχή ή όχι του δράστη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο σε αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του».

Loading