Κλόουν σκότωσε με μαχαίρι την σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση δολοφονίας που έλαβε χώρα στο Βέλγιο και την οποία είχε διαπράξει ένας κλόουν. Ο εν λόγω διασκεδαστής είχε δολοφονήσει την κοπέλα του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της.

propoli

Η συγκεκριμένη υπόθεση έλαβε χώρα στην πόλη Ούντενμπεργκ, που βρίσκεται κοντά στην Οστάνδη. Ο κλόουν, ονόματι Kevin Lapeire, με την βοήθεια ενός συναδέλφου του, επίσης κλόουν, σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του. Αφού μπούκαρε στο διαμέρισμα της γυναίκας, της χορήγησε ναρκωτικά και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης την φίμωσε. Ακολούθως έδεσε και τα ανήλικα παιδιά της, και στην συνέχεια την σκότωσε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των αθώων ψυχών.

Αφού ολοκλήρωσε το έγκλημά του, και ενώ η πολυκατοικία όπου διαπράχθηκε το έγκλημα είχε περικυκλωθεί από δυνάμεις της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και ελεύθεροι σκοπευτές, ο Lapeire άρχισε να εκπέμπει ζωντανά στο Facebook από την ταράτσα της 13όροφης πολυκατοικίας, πετώντας ένα μπουκάλι κάτω, ενώ κρατούσε πιστόλι.

Εν τέλει ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδοθεί στις αρχές, ενώ ο πατέρας των παιδιών της δολοφονηθείσας, εμφανίστηκε σοκαρισμένος από την όλη υπόθεση, λέγοντας πως δεν μπορεί να περιγράψει όσα συνέβησαν στο σπίτι.

Loading