Κρατούμενοι κατέγραφαν την απόδραση σε live streaming! (vd)

Μια από τις πιο πρωτόγνωρες αποδράσεις που σίγουρα έγραψαν ιστορία στα παγκόσμια χρονικά, εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια που τρεις φυλακισμένοι αποφάσισαν να το σκάσουν από την φυλακή. Κατά την διάρκεια που πραγματοποιούσαν την απόδραση τους έβγαζαν live video!

propoli

Όσο παράξενη και αν ακούγεται, η υπόθεση αυτή εκτυλίχθηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Φεβρουάριο του 2016. Οι τρεις κρατούμενοι που εξέτιαν την ποινή τους στην φυλακή Central Men’s Jail στη Santa Ana, είχαν οργανώσει ολόκληρη επιχείρηση που διήρκεσε αρκετούς μήνες.

Προκειμένου να διαφύγουν, είχαν κάνει μία μεγάλη τρύπα πίσω από έναν εξαεριστήρα, ενώ στην συνέχεια είχαν κόψει σεντόνια και τα είχαν κάνει σκοινιά και μετά έσκαψαν βαθιά μέχρι να βγουν στην επιφάνεια. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η live μετάδοση.

Όπως ήταν λογικό, αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ σήμανε κόκκινος συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Εν τέλει, η προσπάθειά τους αυτή έλαβε τέλος μετά από 8 ημέρες όταν τελικά πιάστηκαν στα δίχτυα των αρχών.

Το βίντεο της απόδρασης:

Loading