Κύπρος: Οργή για τις ευθύνες των γιατρών

Οργή επικρατεί στους συγγενείς του 10χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του στη Λάρνακα μετά από χτύπημα στο κεφάλι και ενώ έπαιζε μπάσκετ την ώρα της γυμναστικής.

propoli

Η μητέρα του Σταύρου Γιωργαλλή επιρρίπτει ευθύνες στους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, καταγγέλλοντας ότι εάν το παιδί της υποβαλλόταν σε αξονική τομογραφία εξαρχής, δεν θα πέθαινε.
Η κα. Γιωργαλλή ανέφερε ότι κατά την άφιξη τους στο νοσοκομείο Λάρνακας χρειάστηκε να περιμένουν κάποια λεπτά προτού τους δει κάποιος γιατρός. Ακολούθως, όπως ανέφερε, το παιδί της εξετάστηκε από γιατρό σημειώνοντας ότι η εξέταση του κράτησε γύρω στα 25 λεπτά περίπου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, όταν ρώτησε το γιατρό εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία το παιδί της λόγω του τραύματος στο κεφάλι, αυτός της απάντησε αρνητικά λέγοντας της, όπως υποστήριξε, ότι «όποιος πέσει και χτυπήσει θα κάνουμε αξονικό;».

Πενθήμερη κράτηση διέταξε το Δικαστήριο

Την πενθήμερη κράτηση των δύο γιατρών που συνελήφθησαν σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση θανάτου του 10χρονου παιδιού από τη Λάρνακα διέταξε σήμερα το πρωί το Δικαστήριο.

 

 

Loading