Κύπρος: Συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους

«Αγκαλιά αγάπης» ονομάζεται η συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται στην Κύπρο προς τους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής.

propoli

Θα πραγματοποιηθεί στον δημοτικό κήπο Λευκωσίας και θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, έχοντας στο πλευρό τους τα κυπριακά συγκροτήματα The Fuse, The Boots, Theo and Alex, On Tour, Cashiers και Neon Knights . Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν, ωστόσο στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο Hope for Children, για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, που θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα.

«Συγκινητική προσπάθεια γενναιόδωρης στήριξης»

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε τους Κυπρίους να στηρίξουν την πρωτοβουλία, σημειώνοντας πως «ο κυπριακός λαός, με τη σκέψη στραμμένη στα τραγικά θύματα, τους αγνοούμενους, τους τραυματίες και τους οικείους τους, εκδήλωσε από την πρώτη στιγμή τη συμπαράστασή του, σε μια συγκινητική προσπάθεια γενναιόδωρης στήριξης, ώστε να αντιμετωπισθούν οι απώλειες, ο πόνος και οι ζημιές».

Σε μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία οι κατάδικοι και οι υπόδικοι στις κεντρικές φυλακές της Κύπρου αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους για το μήνα Ιούλιο, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον παγκύπριο έρανο που διεξάγεται από σήμερα με στόχο τη συλλογή χρημάτων για ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Loading