Κύπρος: Τους έσφαξε για να ξεπληρώσει τους ντίλερ ναρκωτικών

Με στόχο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να πάρει τις 800.000 ευρώ που πίστευε ότι υπήρχαν εντός αυτού, πήγε ο δράστης της δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία, Λοϊζος Τζιωνής.

propoli

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης ο Τζιωνής βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης όταν κατέσφαξε κυριολεκτικά τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, έχοντας κάνει προηγουμένως χρήση κοκαϊνης με τον Μάριο Χατζηξενοφώντος. Μάλιστα σκοπός της ληστείας ήταν η εξόφληση των οφειλών του σε ντίλερ ναρκωτικών.

Πήρε και τάμπλετ για να φωτογραφίσει

Ο δράστης είχε πάρει μαζί του τάμπλετ για να φωτογραφίσει τα θύματα, ενώ είχε βάλει τη συμβία του, Σάρα Σιαμς, να φτιάξει σάντουιτς για να το πάει στον 15χρονο ανήλικο γιο των θυμάτων τον οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον ετεροθαλή αδερφό του, Λευτέρη Σολωμού, ο Τζιωνής λίγες μέρες πριν από το φονικό δεν ήταν καλά, αφού, σύμφωνα με τα όσα του μετέφερε έντρομη η Σιαμς, ο σύντροφός της παρουσίαζε αλλόκοτη συμπεριφορά και πίστευε ότι συνομιλούσε με τον Θεό, έβλεπε εφιάλτες και κοιμόταν κάθε μέρα με το σπαθί και το μαχαίρι δίπλα του.

 

Loading